Čokoládová masáž

Čokoládová masáž a čokoládový zábal

DSC_0405

Úvod:

  • 100% čokoláda plná vitamínů, minerálů, koenzimů a antioxidantů a panenský kokosový olej přináší kvalitní výživu pro pokožku celého těla.
  • Vše dobré, co Vám přináší čokoláda, získáte bez její konzumace.
  • Jedná se o luxusní proceduru, na kterou by se zákazníci měli mít možnost těšit a před masáží i po ní by měli mít dostatek volného času na vnímání sama sebe.

Účinky masáže:

  • Významně tonizuje, vypíná a vyhlazuje pokožku.
  • Zpomaluje stárnutí kůže – pokožka se zbavuje šupin, vrásek, odumřelých buňek, redukují se strie.
  • Teobromin působí na uvolnění cév a tím snižuje krevní tlak.
  • Fenyletylamin způsobuje dobrou náladu.
  • Prevence celulitidy.

Kontraindikace:

  • Vysoký krevní tlak a nízký krevní tlak.
  • Alergie na čokoládu.
  • Infekční onemocnění.
  • Kožní infekce.
  • Těhotenství.
  • Záněty a nachlazení.

Co můžete očekávat:

  • Úvodní rozhovor o proceduře s masérem.
  • Pozvolná relaxační masáž nohou, rukou, zad, břicha, hrudníku a dekoltu – čokoládou.
  • Sejmutí čokoládového povlaku a nanesení čerstvé vrstvy pro účely relaxačního zábalu (2/3 100% čokoláda v BIO-kvalitě + 1/3 100% kokosový olej v kvalitě-BIO).
  • Čokoládový zábal – působení (20 minut).
  • Ukončení zábalu postupným očištěním pokožky.
  • Závěrečný odpočinek – oddechové vnímání doznívání působení masáže pro umocnění účinku celé procedury.

Další informace a doporučení:

  • Neošetřuje se: obličej, prsa, genitálie, dlaně a prsty, chodidla.
  • Dostanete od nás jednorázová tanga, aby vaše prádlo zůstalo čisté.
  • Čokoládu z Vás odstraníme tak, že si své oblečení po masáži nezašpiníte (bez obav si můžete obléknout třeba i bílou halenku).
  • Doporučujeme se po masáži neumývat šamponem, aby účinky čokolády doznívaly co nejintenzívněji a Vaše pokožka voněla čokoládou co nejdéle.

Délka:

120 minut (105 minut ošetření a 15 minut relaxace na lůžku)

Použité suroviny:

Při čokoládové masáži je u nás používána velice kvalitní čistá výběrová 100% čokoláda v BIO-kvalitě bez jakýchkoli přídavků cukru nebo mléka! Jedná se o speciálně vyvinutou směs pro upotřebení nejen v gastronomické branži, ale i v dermatologické a kosmetické oblasti. (Klasická tabulková čokoláda se kvůli svojí konsistenci v žádném případě nehodí.) Země původu – Rakousko. Tento stát jsme si jako dodavatele zvolili z toho důvodu, že má vrámci Evropské Unie nejdelší a nejrozsáhlejší zkušenosti s výrobou bioproduktů a také vzhledem ke známé skutečnosti existence velice přísných směrnic a předpisů s kladením velkého důrazu na jejich dodržování a kontrolu odpovídajících postupů.

Salonek u slunečnice © 2024