Čokoládová masáž a čokoládový zábal
Úvod:
- 100% čokoláda plná vitamínů, minerálů, koenzimů a antioxidantů a panenský kokosový olej přináší kvalitní výživu pro pokožku celého těla.
- Vše dobré, co Vám přináší čokoláda, získáte bez její konzumace.
- Jedná se o luxusní proceduru, na kterou by se zákazníci měli mít možnost těšit a před masáží i po ní by měli mít dostatek volného času na vnímání sama sebe.
Účinky masáže:
- Významně tonizuje, vypíná a vyhlazuje pokožku.
- Zpomaluje stárnutí kůže – pokožka se zbavuje šupin, vrásek, odumřelých buňek, redukují se strie.
- Teobromin působí na uvolnění cév a tím snižuje krevní tlak.
- Fenyletylamin způsobuje dobrou náladu.
- Prevence celulitidy.
Kontraindikace:
- Vysoký krevní tlak a nízký krevní tlak.
- Alergie na čokoládu.
- Infekční onemocnění.
- Kožní infekce.
- Těhotenství.
- Záněty a nachlazení.
Co můžete očekávat:
- Úvodní rozhovor o proceduře s masérem.
- Pozvolná relaxační masáž nohou, rukou, zad, břicha, hrudníku a dekoltu – čokoládou.
- Sejmutí čokoládového povlaku a nanesení čerstvé vrstvy pro účely relaxačního zábalu (2/3 100% čokoláda v BIO-kvalitě + 1/3 100% kokosový olej v kvalitě-BIO).
- Čokoládový zábal – působení (20 minut).
- Ukončení zábalu postupným očištěním pokožky.
- Závěrečný odpočinek – oddechové vnímání doznívání působení masáže pro umocnění účinku celé procedury.
Další informace a doporučení:
- Neošetřuje se: obličej, prsa, genitálie, dlaně a prsty, chodidla.
- Dostanete od nás jednorázová tanga, aby vaše prádlo zůstalo čisté.
- Čokoládu z Vás odstraníme tak, že si své oblečení po masáži nezašpiníte (bez obav si můžete obléknout třeba i bílou halenku).
- Doporučujeme se po masáži neumývat šamponem, aby účinky čokolády doznívaly co nejintenzívněji a Vaše pokožka voněla čokoládou co nejdéle.
Délka:
120 minut (105 minut ošetření a 15 minut relaxace na lůžku)
Použité suroviny:
Při čokoládové masáži je u nás používána velice kvalitní čistá výběrová 100% čokoláda v BIO-kvalitě bez jakýchkoli přídavků cukru nebo mléka! Jedná se o speciálně vyvinutou směs pro upotřebení nejen v gastronomické branži, ale i v dermatologické a kosmetické oblasti. (Klasická tabulková čokoláda se kvůli svojí konsistenci v žádném případě nehodí.) Země původu – Rakousko. Tento stát jsme si jako dodavatele zvolili z toho důvodu, že má vrámci Evropské Unie nejdelší a nejrozsáhlejší zkušenosti s výrobou bioproduktů a také vzhledem ke známé skutečnosti existence velice přísných směrnic a předpisů s kladením velkého důrazu na jejich dodržování a kontrolu odpovídajících postupů.